Tratament naturist pentru oliguria

Definita, oliguria este o afectiune care se manifesta prin diminuarea cantitatii de urina emisa In 24 de ore. Se poate ajunge pana la suprimarea debitului urinar – anuria. Impiedicarea eliminarii toxinelor si a reziduurilor inerte poate duce la otravirea organismului, cu consecinte fatale.

Tratamentele se fac cu ceaiuri diuretice din: albastrele, anason, anghinare, brusture, cozi de cirese, cozi de visine, coada-calului, ienupar, izma, maces, merisor, mesteacan, papadie, pir, pin, pelin, plop negru, porumbar, porumb, sapunarita, scai vanat, soc, sulfina, trei-frati-patati, urzica-moarta, teci de fasole, splinuta etc.

  • Tratamentul cu ceai de splinuta

Infuzia se prepara dintr-o lingurita de planta oparita cu 250 ml de apa clocotita. Se lasa la infuzat 10 minute. Se beau 3-4 cani de ceai pe zi.

  • Tratamentul cu ceai de pufulita cu flori mici

Infuzia se prepara dintr-o lingurita de planta oparita cu 250 ml de apa clocotita. Se beau 2 cani de ceai pe zi, prima dimineata, pe stomacul gol, iar a doua seara, cu 30 de minute inainte de culcare. Este un ceai care trateaza dereglarile urinare si prostata cronica. Pacientilor li se recomanda sa consume: mere, cirese, prune, grepfrut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *